29 Ocak 2009 Perşembe

Saldır Sampdoria


Beşiktaş devre arası transfer döneminde kadrosunu bir yabancı oyuncu ile takviye etmek için çalışmalarını sürdürüyor.Bazı oyuncularla anlaşılma aşamasına gelinsede yabancı kontenjanındaki doluluk nedeniyle eli kolu bağlandı yöneticilerin.Elden çıkarılmak istenen oyuncu ise Seric.Geldiği günden beri çok az forma şansı bulan ve şans bulduğu maçlarda vasat bir görüntü çizen Seric Beşiktaş'ın yabancı transferi yapmasının önündeki en büyük engel.Seric'in gönderilmesi için büyük çaba sarfedilirken İtalya'dan iyi bir haber geldi.Umarım doğrudur.Haydi Sampdoria gözünü seveyim,Cassano'dan dolayı sana büyük sempati beslerdim.Al Seric'i,aşık olayım sana...

Sampdoria, gli occhi su Seric

La Sampdoria è sempre alla ricerca di rinforzi di esterni per potenziare la proprio batteria di esterni: il nome nuovo è quello di Anthony Seric australo-croato del Besiktas con un passato in Italia con la maglia di Verona, Brescia, Parma e Lazio. 30 anni appena compiuti, Seric ha iniziato la sua prima stagione in Turchia dopo due anni al Panathinaikos, ma ora potrebbe riabbracciare la Serie A

Beşiktaş'ın Hırvat futbolcusu Anthony Seric, Siyah-Beyazlı takıma geldiği günden bu yana sadece 8 resmi maçta forma giydi ve devre arası transfer döneminde adı takımdan gönderilecekler listesinde birinci sırada yer aldı.

Hırvat futbolcunun transfer döneminin başladığı 5 Ocak tarihinden bu güne ülkesine döneceği veya Türkiye'de başka bir takıma gideceği iddia edilmişti.
Son olarak hafta başında teknik heyetten izin alarak Hırvatistan'a giden ve bir dizi görüşmelerde bulunan Seric'in, Antalya'da kamp yapan eski takımı Hajduk Split yetkilileri ile de görüşmesi bekleniyordu.

Transfer döneminin bitmesine 5 gün kala hala Beşiktaş kadrosunda yer alan Seric ile ilgili son iddiayı İtalya merkezli haber sitesi Tuttomercatoweb.com ortaya attı. Sitede yer alan haberde, İtalya Seri A takımlarından Sampdoria'nın Seric ile ilgilendiği ve devre arası transfer döneminde Hırvat futbolcuyu kadrosuna katmayı düşündüğü belirtildi.

"Sampdoria'nın gözü Seric'te" başlığı ile verilen haberde, İtalyan takımının kadrosuna takviye yapmak için çalışmalarda bulunduğu ve Beşiktaş'ın satmayı düşündüğü Hırvat oyuncu ile ilgilendiği belirtildi.

Kariyerinde daha önce 1999-2005 yılları arasında İtalya'da Hellas Verona, Brescia, Parma ve Lazio formaları giydiği hatırlatılan 30 yaşındaki oyuncunun Türkiye macerasının sona erebileceği ve Sampdoria'nın Seric'i kadrosuna katabileceği iddia edildi.

2 yorum:

  1. Panadan Besiktasa gecerken adamlar boşuna bayram etmemiş :) Şimdi Besiktaslılar böyle bir bayram bekliyor; ama Sampdoria almaz diye tahmin ediyorum. Herkes bi Sinan Engin olamaz =) (bkz: Maradona kalitesinde adam -Seric'e ithafen-)

    YanıtlaSil
  2. Emre'cim S.Engin Schildenfeld'e bakarak Maradona ayarında bir oyuncu aldık demişti.Schildenfeld'in gözlerinin görmediğini düşünürsek bu sözünde bir yanlışlık yok sanırım...:)

    Tabi bu mesajın sonundaki gülümseme smileyi olayın ve ya sözün komikliğine değil Beşiktaş'ın son dönemlerdeki transfer anlayışına...

    YanıtlaSil